Sander Post pärjati meistriliiga parimaks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Sander Post oli 2010.  aasta hooajal Eesti meistriliiga parima mängija.
Jalgpallur Sander Post oli 2010. aasta hooajal Eesti meistriliiga parima mängija. Foto: Priit Simson / Postimees

Laupäeval Eesti jalgpallihooaja lõpetamisel kuulutati selle hooaja koduse meistriliiga parimaks mängijaks viljandlane Sander Post.

Tallinna FC Flora koosseisus Eesti meistrimedali kaela saanud 26-aastane ründaja osutus tänavu liiga suurimaks väravakütiks. Hooaega Hollandis alustanud, ent juulis FC Floraga liitunud Sander Post sai mänguaega 17 meistriliiga kohtumises ning lõi neis kokku 24 väravat.

Eesti jalgpalliliidu hooaja parima mängija kohta langetatud otsust toetasid ka internetiportaali soccernet.ee korraldatud küsitluse tulemused: fännidki pooldasid Sander Posti.

Eesti tänavuseks parimaks jalgpalluriks nimetati rahvusmeeskonna ja Lendava Nafta poolkaitsja Konstantin Vassiljev. Aasta parima valimine leidis aset jalgpalliajakirjanike klubi ja jalgpalliliidu ringküsitlusel. Oma hääle andsid 23 ajakirjanikku ja sama suur arv jalgpalliliidu inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles