Aasta esimene õnnetus võttis kahe inimese elu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Saarm / Politsei
Kraavis oleva Mercedese avastas varahommikul sündmuskohast möödasõitnud autojuht. Järgmisel päeval reetsid õnnetuspaika vaid tee kõrval olnud üksikud asjad, mis olid autost välja kukkunud.
Marko Saarm / Politsei Kraavis oleva Mercedese avastas varahommikul sündmuskohast möödasõitnud autojuht. Järgmisel päeval reetsid õnnetuspaika vaid tee kõrval olnud üksikud asjad, mis olid autost välja kukkunud. Foto: Marko Saarm / Politsei

Viljandimaal algas uus aasta väga traagiliselt. Vaid mõni tund pärast 2016. aasta saabumist sõitis Viljandist Tartu poole suunduv auto kraavi ja mõlemad selles olnud inimesed hukkusid.

Juhuslik mööduja teatas kella 4.25 ajal häirekeskusele, et Tartu–Viljandi maantee 54. kilomeetri posti kõrval on kraavis sõiduauto Mercedes ja selle all inimene. Millal õnnetus täpselt juhtus, pole teada.

Esialgsetel andmetel kaldus Tartu poole liikuv Mercedes lauges vasakkurvis paremale teelt välja ja rullus üle katuse. Autos olnud 57-aastane Aivar ja 51-aastane Lea olid turvavööga kinnitamata ning paiskusid sõidukist välja. Mõlemad said nii raskeid vigastusi, et hukkusid kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles