Politsei tabab liikluses eksinuid varasemast enam

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalal on Viljandimaal tabatud iga päev üle kahe korra rohkem liikluseeskirja rikkujaid kui varasematel nädalatel.


«Oleme välja saatnud lisaekipaažid ja korraldanud politseioperatsioone,» selgitas liikluspolitsei komissar Riho Kampus tabatute hulga kasvu. «Lõppenud on ka puhkuste aeg, mil politseinikke oli ametis vähem, ning eks ka eelmiste nädalate suured vihmasajud ole töötegemist mõjutanud.»



Kui veel eelmisel nädalal tabas politsei Viljandimaal päevas keskmiselt 10-15 eeskirja rikkujat, siis sel nädalal on peaaegu iga päev tabatud rohkem kui 30 rikkujat. Vaid esmaspäeval oli neid 25.

Enamik rikkujatest ületab lubatud sõidukiirust. Tabatute hulka suurendab ka see asjaolu, et politsei on hakanud enam tähelepanu pöörama väikestele kiiruseületamistele.

«Linnas tegeleme ikka ka nende juhtidega, kes sõidavad lubatust kümme kilomeetrit tunnis kiiremini,» selgitas Kampus. Ta lisas, et väikeselt kiiruse ületamiselt tabatute puhul piirdutakse enamasti suulise hoiatusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles