Rongid hakkavad väljuma pisut teistel aegadel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui hommikuste rongide väljumisajad muutuvad mõlemas suunas vaid mõne minuti võrra, siis hilisemate rongide liikumist korrigeeritakse rohkem.
Kui hommikuste rongide väljumisajad muutuvad mõlemas suunas vaid mõne minuti võrra, siis hilisemate rongide liikumist korrigeeritakse rohkem. Foto: Elmo Riig

Ületulevast pühapäevast, 13. detsembrist hakkab kehtima uus rongide sõiduplaan. Viljandi poole sõitvate rongide väljumisajad muutuvad kõige rohkem 14 minuti võrra ning enamasti sõiduaeg pikeneb mõne minuti.

Elroni kodulehe teatel on edelasuunal suurim ümberkorraldus see, et õhtused Tallinna–Viljandi ja Tallinna–Pärnu rongid ei ole enam Lelleni haakes, vaid väljuvad eri aegadel. Niisuguse muudatuse tõttu lisandub Tallinna ja Rapla vahele üks väljumine päevas, samas asendatakse üks Tallinna–Türi rong Tallinna–Rapla rongiga.

Uue sõiduplaaniga saab tutvuda Elroni kodulehel. Sõitude otsing eile seal uusi väljumisaegu veel ei kuvanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles