Eakad kolivad tühjalt seisnud noortekeskusesse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pensionäride liidu esindaja Jaak Värnik (keskel) ütles, et pakutavad ruumid tunduvad lausa ideaalsed. Esmaspäeval käisid ruume vaatamas sotsiaalameti juht Livia Kask (vasakul), pensionäride liidu liige Anne Järv (paremal) ning male- ja kabeseltsi liige Lembit Sarapuu.
Pensionäride liidu esindaja Jaak Värnik (keskel) ütles, et pakutavad ruumid tunduvad lausa ideaalsed. Esmaspäeval käisid ruume vaatamas sotsiaalameti juht Livia Kask (vasakul), pensionäride liidu liige Anne Järv (paremal) ning male- ja kabeseltsi liige Lembit Sarapuu. Foto: Elmo Riig

«Miks meid küll varem siia ei lastud?» küsisid Viljandi päevakeskuse eakad linnavalitsuse esindajatelt Sakala keskuse ruumidega tutvudes. Uuest aastast nad sinna pääsevad.

Linnajuhid on kindlalt otsustanud, et paarkümmend aastat Pikal tänaval Ingeri majas tegutsenud päevakeskus kolitakse kahest harjumuspärasest hoonest välja ning ligi 3500 euro suurust rendiraha enam ei maksta. 

Kolimisotsusega kaasnes vajadus leida enam kui sajale eakale aktiivsele inimesele uued ringiruumid. Lisaks oli vaja läbi mõelda, kus saaksid päevakeskuse kliendid saunas käia; kus pesta abivajajate pesu ning kuidas korraldada vähemalt sajale inimesele igapäevase lõunasöögi valmistamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles