Avalik vastus Randel Läntsile

, Viljandi linnavolikogu aseesimees, Isamaa ja Res Publica Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Juhani Aaltonen
Harri Juhani Aaltonen Foto: Elmo Riig / Sakala

(Pöördumine on ajendatud eelmise Viljandi linnavolikogu eelmise esimehe, sotsiaaldemokraat Randel Läntsi linnavolikogu aseesimehele Harri Juhani Aaltonenile esitatud avalikust arupärimisest. 4. novembril saadetud dokumendis heidab Länts Aaltonenile ette, et olles volikogu linnavolikogu juhtfiguur, jättis too oktoobrikuu istungil vastuvõetud volikogu töökorra poolt hääletamata ning püüdis esinduskogus toimivaid suhtlemisnorme kitsendada. Läntsil on oma sõnul tekkinud kahtlus, et volikogu aseesimees ei ole lahti mõtestanud volikogu rolli ja oma osa selles. «Tulenevalt sellest palun volikogu aseesimehel esitada ülevaade oma tegevusest volikogu aseesimehena. Vastuseid soovin kirjalikult ja suuliselt järgmisel volikogu istungil,» seisab pöördumise lõpus. Novembrikuu linnavolikogu istung leidis aset läinud neljapäeval.)

HEA RANDEL. Et sa endale omaselt esitasid mulle volikogus arupärimise, aga ei andnud võimalust vastata, saadan sulle avaliku vastuse.

Sa tundsid muret minu töö pärast Viljandi volikogu aseesimehena. Mul on tõesti kahju, et alles nüüd, opositsioonis olles, tunned sa minu tegemiste vastu huvi. Siis, kui olime koos volikogu juhatuses, oleksid seda võinud teha iga päev ning kõike otse, näost näkku küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles