Vibuklubi valmistub endale pesa punuma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa vibulaskjaid ühendav Vana-Võidu vibuklubi kolib peagi Puiatusse, kuhu loodab rajada Eesti kõige uhkema vibuspordikeskuse. Neljapäeval tutvustasid oma valdusi treenerid Aune ja Tõnu Varik.
Viljandimaa vibulaskjaid ühendav Vana-Võidu vibuklubi kolib peagi Puiatusse, kuhu loodab rajada Eesti kõige uhkema vibuspordikeskuse. Neljapäeval tutvustasid oma valdusi treenerid Aune ja Tõnu Varik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vana-Võidu vibuklubi treenerid Aune ja Tõnu Varik lasid neljapäeval vallalt esialgu kasutada saadud Puiatu koolimaja kinnistul jalutades fantaasial lennata ning Aune Varik ei häbenenud oma visioone ka välja öelda, sest unistama peabki suurelt.

«Siin on meil piisavalt ruumi, et korraldada mis tahes võistlusi kõigile vibulaskmisega tegelejatele. See on suurepärane koht ka treeninguteks, laagriteks ja igasugusteks üritusteks,» kõneles ta ajakirjanikule kuue hektari suurust kinnistut näidates.

Suurtest, kuulajale isegi liiga ambitsioonikana tunduvatest plaanidest pajatava naise fantaasialendu kärpis abikaasa Tõnu Varik. «Tööd on siin kõvasti, ikka väga palju,» nentis ta. Seda aga, et niisugust oma kohta on meie vibulaskjatele hädasti tarvis, tõdes muidugi ka tema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles