Kõige tühisem kuju seisab katlamaja kõrval

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani valla heakorratöötaja Urmas Kannaval takseerib monumenti ja ütleb, et käib suviti siin muru niitmas. «Vaatan, et takjas tal üle pea ei kasvaks,» tähendas Kannaval.
Kolga-Jaani valla heakorratöötaja Urmas Kannaval takseerib monumenti ja ütleb, et käib suviti siin muru niitmas. «Vaatan, et takjas tal üle pea ei kasvaks,» tähendas Kannaval. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Seitse aastat tagasi telesaate eestvedamisel Kolga-Jaani vallamaja ette seatud tühisuse monument on rahval endiselt meeles, ehkki seisab kõrvalises kohas asula katlamaja kõrval.

Kolga-Jaani toonane vallavanem Kalevi Kaur ütles, et sirelililla kuju on tänaseni päris hästi vastu pidanud, kuigi on pleekinud ja mõnest kohast pisut murenenud. 

Palja naise kujule on vahel keegi mõne hilbu selga pannud ja siis jälle ära võtnud. Tänavu suvel oli monument automatkajate kontrollpunkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles