Riigikogust lahkunud oma kandi mees on mitme tule all

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtul teatas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal pressiesindaja vahendusel, et lahkub riigikogust, viidates peatsele kohtuotsuse avalikustamisele. Veidi hiljem teatas Postimees, et tema käsutuses on poliitiku kahtlustäratavad vestlused alaealise noormehega.
Kolmapäeva õhtul teatas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal pressiesindaja vahendusel, et lahkub riigikogust, viidates peatsele kohtuotsuse avalikustamisele. Veidi hiljem teatas Postimees, et tema käsutuses on poliitiku kahtlustäratavad vestlused alaealise noormehega. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

​Eile rääkis Eesti avalikkus Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali vestlustest võõraste alaealiste poistega. Täna saab üldsus eeldatavasti teada, kas Viljandimaalt pärit ja siinsest valimisringkonnast riigikogusse valitud poliitik jääb mitmes kuriteos lõplikult süüdi.

Postimees avalikustas üleeile õhtul pärast seda, kui Priit Toobal oli teatanud Keskerakonna pressiesindaja vahendusel riigikogu liikme kohalt tagasiastumisest, et paar tundi varem tutvustas leht talle enda käsutuses olevat Facebooki vestlust 16-aastase kümnenda klassi noormehega.

32-aastane Toobal kiidab ühes gümnaasiumis koolinoorte võrkpallimängul nähtud ja äsja tema sõbrakutse vastu võtnud nooruki keha ning kutsub teda enda juurde sauna ja viina jooma. Pärast seda, kui noormees ütleb, et on alaealine, tõdeb Priit Toobal, et siis tuleb viinaviskamisega oodata. Küll aga küsis poliitik hiljem koolinoorelt korduvalt, kas ta on biseksuaalne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles