Kultuuriakadeemia kohendab inimesi liigutades juhtimist

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppeaasta avaaktusel pärimusmuusika aidas sammusid pikaaegne õppedirektor Harry Illak (vasakul) ja uus direktor Iñaki Sandoval veel tandemina kõrvuti. Jaanuaris saab neist esimene ametist priiks.
Õppeaasta avaaktusel pärimusmuusika aidas sammusid pikaaegne õppedirektor Harry Illak (vasakul) ja uus direktor Iñaki Sandoval veel tandemina kõrvuti. Jaanuaris saab neist esimene ametist priiks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia on õppeaasta algusest elanud ümberkorralduste ootuses. Äsja avalikuks saanud plaan tähendabki paarile inimesele, sealhulgas pikaaegsele õppedirektorile Harry Illakule töösuhte lõppemist. Samas on kavas luua mitu uut ametikohta.

Sama suuri muudatusi, nagu on kavas sel sügisel ja talvel, ei ole akadeemias juba mõnda aega nähtud. Esiteks võttis septembris pikaaegselt direktorilt Anzori Barkalajalt ameti üle Iñaki Sandoval, kes seni oli töötanud Barcelona Liceu konservatooriumis magistriõppe dekaani ja džässmuusika osakonna direktorina. Lisaks kuulub kultuuriakadeemia järgmise aasta esimesest päevast Tartu ülikooli humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna alla.

Päriselt paremaks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles