Põllult vaatavad maanteele kaks hiiglaslikku Minioni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Kivikodu reklaamplakatit hoiavad Viljandi–Pärnu maanteel kaks Minioni. Need tegelased on möödasõitjates palju elevust tekitanud, sest sageli võib seal näha seltskondi nendega pilti tegemas.
Osaühingu Kivikodu reklaamplakatit hoiavad Viljandi–Pärnu maanteel kaks Minioni. Need tegelased on möödasõitjates palju elevust tekitanud, sest sageli võib seal näha seltskondi nendega pilti tegemas. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Kui koeratüdruk Lotte tegutseb Pärnumaal, pokud Võrumaal ja jääaja loomad Tartumaal, siis Viljandi lähistel on end sisse seadnud kaks multifilmitegelast Minioni.

Viljandi–Pärnu maantee 17. kilomeetril peatatakse sagedasti autosid ja sõiduseltskonnad seavad sammud teeäärsele põllule, et rohkem kui kahe ja poole meetri kõrgusi animategelasi lähemalt uudistada. Need põhupallidest meisterdatud kujud on sinna teinud Viljandis tegutsev osaühing Kivikodu pilguköitjateks oma reklaamplakatile.

«Et reklaami paigaldamine tee äärde oli juba ammu plaanis ja maanteeametiga kooskõlastatud, siis mõtlesime, et võiks ju proovida miskit põnevat, mis tähelepanu tõmbaks,» rääkis osaühingu Kivikodu juhatuse liige Kaido Kivisild ja tähendas, et interneti avarustest see Minionide idee abikaasa Piia Kivisillale silma jäigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles