Võidumees saab sohva peal laiata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Johansonil õnnestus Otepää lähistel peetud hooaja lõpuvõistlus võita. Pilt on tehtud tänavuse sügiskrossisarja Viljandi võistlusel.
Kristjan Johansonil õnnestus Otepää lähistel peetud hooaja lõpuvõistlus võita. Pilt on tehtud tänavuse sügiskrossisarja Viljandi võistlusel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Otepääl Apteekrimäel sõidetud Eesti jalgrattaspordi hooaja superfinaali võitja Kristjan Johanson taris koju veidi ebatavalise, nelja jalaga peaauhinna. Eesti ratturite diivaniklubi meeste värskeim liige suutis tehnilistest viperustest hoolimata hoida oma selja taga Martin Lood ja Peeter Tarvist.

Jalgratturite hooaja traditsioonilise lõpuvõistlusena sõidetava maastikukrossi superfinaali kutsuvad korraldajad sügiskrossidesarja võistlusgruppide edukamaid. Omanäoline mõõduvõtt peetakse etteandesõiduna ehk siis ühisel võistlusel pääsevad eri grupid rajale eri aegadel. Superfinaali tugevaima sõidu peaauhind on traditsiooniliselt olnud mööblivabriku Standard diivan.

Laupäeval peetud võistluse A-finaali kutsuti osalema rattureid alates M-16 vanusegrupist kuni meeste eliitklassini. Kaheksa 2,5-kilomeetrise ringiga rajale lähetati alustuseks noorimad, üks minut pärast neid said stardi seeniorid. Kolm minutit hiljem pääsesid rajale juuniorid, kelle järel ootasid poolteist minutit oma stardikorda U-23 ja eliitklassi sõitjad ning viimasena lubati kaks ja pool minutit hiljem rajale mullune võitja Martin Loo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles