Rommi Pukk võttis välja aastapalga

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rommi Pukk lõpetas Eesti rallikrossi meistrivõistluste Elvas peetud viimase etapi klassis TouringCar kolmandana. Kokkuvõttes sai ta aga meistritiitli.
Rommi Pukk lõpetas Eesti rallikrossi meistrivõistluste Elvas peetud viimase etapi klassis TouringCar kolmandana. Kokkuvõttes sai ta aga meistritiitli. Foto: Aivar Kaljusaar

Eesti rallikrossi meistrivõistlused lõppesid Viljandimaa mehele Rommi Pukile klassi TouringCar meistri tiitliga, ehkki viimasel, Elvas Kulbilohus asetleidnud võistluspäeval sai ta kolmanda koha.

«See oli nagu palgapäev aastase töö eest,» lausus Pukk, kellele kuuest etapist koosnenud sarja peavõidu vormistamiseks  kolmandast kohast piisas.

Enne viimast etappi oli klassis TouringCar väga tasavägine seis: esimesel kohal paiknevat Rommi Pukki lahutas Kalmer Vahtist vaid seitse punkti. Vaht näitas Kulbilohus küll head minekut ja startis ka finaali esikohalt, ent finišijoone ületas seal tema ees esimesena Margo Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles