Endise hooldekodu maja omanik asus olude sunnil kortereid rajama

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem hooldekoduks olnud ning vahepeal aastaid tühjalt seisnud maja juures on töömehed ametis nii seinte silumise kui uue taristu rajamisega.
Varem hooldekoduks olnud ning vahepeal aastaid tühjalt seisnud maja juures on töömehed ametis nii seinte silumise kui uue taristu rajamisega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Mäe tänaval asuvast majast, kus pikka aega tegutses hooldekodu ning mis mitu aastat on tühjalt seisnud, kostab juba mõnda aega ehitusmüra.

2009. aastal linnalt tühja kahekorruselise hoone ostnud osaühingu Fifi-Trixibelle omanik Margo Anier selgitas Sakalale, et tal on plaanis ehitisele tagasi anda selle algne funktsioon ehk rajada sinna korterid. Samas ei osanud ta kindlalt öelda, millal tema palgatud ehitajad sellega ühele poole peaksid jõudma.

Omanik tunnistas, et pidi praeguse arenduse juurde asuma paljuski häda sunnil, sest suur tühi maja rippus tal veskikivina kaelas. «Proovisin seda tervikuna maha müüa, aga selle hinna eest, mida tahaksin saada, ei leidu Viljandis ostjat. Nüüd siis proovin teisest otsast läheneda,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles