Liba-Sakala. Staadionil tuleb nostalgiaspartakiaad

, libasakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksakümnendate kõrgushüppetäht Stefka Kostadinova tunnistab, et ei suuda näidata praegu oma hiilgeaegade tasemel vigureid, kuid üle lati loodab ta Viljandis kindlalt minna.
Kaheksakümnendate kõrgushüppetäht Stefka Kostadinova tunnistab, et ei suuda näidata praegu oma hiilgeaegade tasemel vigureid, kuid üle lati loodab ta Viljandis kindlalt minna. Foto: arhiiv

Pärast õnnestunult Viljandis peetud Italofesti, kus esines hulk kaheksakümnendatest tuntud Itaalia päritolu poplauljaid, on sama mudel hakanud peibutama teiste valdkondade esindajaid.

Nii plaanitakse juba tänavu septembris Viljandi staadionil korraldada kergejõustikuspartakiaad, millel osaleksid kaheksakümnendate aastate tuntud ja tunnustatud spordikuulsused.

Peakorraldajaonu sõnul on praegu kokkulepe saavutatud 1983. aasta maailmameistrist jooksja Steve Cramiga ja samal aastal kaugushüppes kulla võitnud idasakslase Heike Drechsleriga. Samuti on põhimõttelise nõusoleku andnud mitmekordne kõrgushüppe maailmameister Stefka Kostadinova Bulgaariast ja 50 kilomeetri käimise legend José Marín Hispaaniast. Peakorraldajaonu teada asuski Marín juba eelmisel nädalal Hispaaniast siiapoole kõndima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles