Elron lisab festivali ajaks Viljandisse väljumisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron suurendab Viljandi pärimusmuusika festivali ajaks Viljandi liinil väljumiste arvu.

«Elron suurendab 23.–26. juulini peetava festivali ajaks Viljandini sõitvate rongide arvu,» kinnitas ettevõtte müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Folgironge on lisatud kõikidel päevadel nii Tallinnast Viljandisse kui Viljandist Tallinna.»

Ronnie Kongo sõnul suunab Elron mitmed tavapäraselt vaid Rapla või Türini sõitvad rongid sõitma Viljandini ning neil päevil saab Tallinnast rongiga Viljandisse sõitmiseks valida seitsme väljumise vahel.

Kõiki väljumisaegu saab vaadata Elroni kodulehe sõiduplaani otsingust, kui sisestada vajalik kuupäev. Pileti saab soetada rongist või kodulehe eelmüügist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles