Volikogu juht: ma ei tea, kuidas laata pidada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu esimehe Peep Aru (vasakul) sõnul tahavad sotsid kokku kutsuda eelnõudeta istungi, mida rahvakeeli võiks laadaks nimetada. Sotside esindaja Randel Länts ei pea sellist istungit sugugi kummaliseks, sest nemad tahavad abilinnapealt vaid aru pärida.
Linnavolikogu esimehe Peep Aru (vasakul) sõnul tahavad sotsid kokku kutsuda eelnõudeta istungi, mida rahvakeeli võiks laadaks nimetada. Sotside esindaja Randel Länts ei pea sellist istungit sugugi kummaliseks, sest nemad tahavad abilinnapealt vaid aru pärida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi volikogu esimees Peep Aru tahab järgmisel nädalal kokku kutsuda volikogu eestseisuse, et sinna kuuluvad poliitikud annaksid talle nõu, kuidas juhtida volikogu istungit, kui pole ühtegi eelnõu ega ettekandjat.

«Ma palun abi, sest ma ei tea, kuidas laata pidada,» andis ta hinnangu sotside esitatud avaldusele kutsuda kokku erakorraline istung juba järgmisel nädalal. Probleem on nimelt selles, et sotsid on esitanud küll istungi kokkukutsumise soovi ja lisanud kahe probleemi seletuse, kuid pole ühtki eelnõu.

Pole midagi hääletada

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles