Kaks ja pool aastat Viljandi kesklinnas Eesti parimate söögikohtade hulka kuuluvat Fellini kohvikut pidanud Merit Berzin tunnistab, et head teenust pakkudes on toitlustajal võimalik Viljandis hästi hakkama saada, kuid rikkuse kogumiseks pole sellel alal lootustki.
Tellijale
Esinduskohviku pidaja: väikelinnas tuleb pidevalt eelarvamusi murda
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kogu meie äriplaan lendas vastu taevast. Kõik läks hoopis teisiti – hoopis suuremalt,» vastab Berzin küsimusele, kuivõrd vastas reaalsuses uue heatasemelise kohviku käivitamine sellele, mida ta algul ootas. Ettevõtja sõnul kujunes kohviku käive juba esimestel kuudel planeeritust märksa suuremaks. Ka paisus töötajaskond: praegu on Fellini palgal sõltuvalt aastaajast 16–18 inimest.