Mootorrattur ajab taga teda ramminud punase auto juhti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi ja mootorratta kokkupõrke järel põgenes auto sündmuskohalt. Nii rattur kui ratas said viga ning mootorratturi vigastusi tuli ka haiglas kontrollida. Luumurru kahtlus siiski tõeks ei osutunud.
Audi ja mootorratta kokkupõrke järel põgenes auto sündmuskohalt. Nii rattur kui ratas said viga ning mootorratturi vigastusi tuli ka haiglas kontrollida. Luumurru kahtlus siiski tõeks ei osutunud. Foto: Merlin Kuld

Viljandis Alexela tankla lähedal tegi punane Audi 80 esmaspäeval kell 23 ajal mitu kummalist manöövrit, rammis mootorratast ning põgenes, kui rattur asfaldile lebama jäi.

Ducati mootorratast juhtinud Alan kahtlustab, et Audi juht võis talle meelega pihta sõita. Igal juhul ei saanud tema hinnangul olla nii, et juht teda ei märganud.

«Sõitsime mööda Uut tänavat ja nägin, kuidas juht mind tahavaatepeeglist jälgis ning auto tagaistmel istujad tihti pead keerasid ja mind vaatasid,» meenutas Alan juhtumi algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles