Torm liigub Viljandi poole

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kella 10.30 ajal oli Viljandis rahulik sügisilm. Prognoosi kohaselt peaks aga varsti jõudma ka Viljandimaale lörts ja tormituuled.
Kella 10.30 ajal oli Viljandis rahulik sügisilm. Prognoosi kohaselt peaks aga varsti jõudma ka Viljandimaale lörts ja tormituuled. Foto: Marko Suurmägi

Põhja-Eestist liigub lõuna poole tsüklon, mis toob kaasa lörtsi ja tugevat tuult. Meteoroloogid on juba andnud tormihoiatuse kogu Eestile.

Esialgu püsib ilm Viljandis aga sügiseselt kaunis. Kella 11 ajal säras linna kohal päike, tuult oli mõõdukalt ning sooja oli päikese käes 14 kraadi.

Põhja-Eestis on päästjad saanud hommikust saadik väljakutseid tugevast tuulest tingitud õnnetustele. Tallinnas on tormituuled murdnud puid ja rebinud lahti katuseid.

Mitmed Põhja- ja Ida-Eesti majapidamised on jäänud elektrita. Kella kümne ajal oli Harjumaal elektrita 266, Lääne-Virumaal 237 ja Järvamaal 162 majapidamist. Viljandimaal oli vooluta kolm elamut.

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi teatel on täna kogu Eestis oodata lörtsi ning kuni 20 meetrit sekundis puhuvat tuult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles