Karksi vald peab kodukandipäevi

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Homme ja ülehomme ootab Karksis huvilisi tihe kultuuriprogramm ning käsitöö ja omatoodangu laat.

Avapauguna peetakse reede õhtul ordulinnuses maha «Selle suve pidu».  Laval saab kuulda ja näha  kaht suurepärast ansamblit: Kõrsikuid ja Terminaatorit. Kuni kella kaheni öösel tantsutavad pidulisi DJ-d Endel ja Lauri.

Laupäeval pakuvad samas paigas oma kaupa käsitöömeistrid. Müümise, ostmise ja vahetamise kõrvale nuumatakse osaliste meeli võistluste ja etteastetega.

Kohal on Tarvastu käsitöökoja meistrid ja kavas on hernehirmutiste võistlus.  Pillimehi kutsub pillitelk ja lapsi lastetelk. Mokalaada telgis saab süüa, juua ja niisama juttu ajada.  Avatakse ka näitus «Tosin virresid».

Laupäev Karksi ordulinnuses

Kell 10 laada avamine. Esineb lasteansambel K-Duur.

Kell 10.30 Karksi-Nuia muusikakooli tütarlaste ansambli kontsert.

Kell 11 kaunimad kargamised  «60 minutit rahvatantsu» Karksi kandi kollektiividelt.

Kell 12 Viljandimaa virrede avamine. Rahva ette astuvad siis Vene rahvalauluansambel Kalina Krasnaja, Tiistelu, Sudijad, Karikakar, Ütenkuun, Vallatud, Jauram, Lustipill ja Ruhja kapell, pillimehed Julius Vilumets, Heino Sõna, Ermas Hein, Ants Taul ja paljud teised.

Kell 16.30 lasteteatri Võlumaa vahva etendus «Kessu ja Tripp» suurtele ja väikestele, järgnevad ühistegevus ja mängud lastele.

Kell 17 Riho Sibula kontsert Peetri kirikus.

Kell 20 simman. Rahvast tantsutavad Lõõtsavägilased ning ansamblid Vanaviisi ja Ma & W.

Allikas: www.karksi.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles