Projektinädal on tõsiselt võetav lisavaheaja alternatiiv

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik tähtsaid sündmusi on Viljandi koolides ühel ja samal ajal. Nii pidasid kõikide põhikoolide lõpuklassid samal ajal tutipidu, tegid eksameid ning ka lõpuaktused olid samal päeval. Ainult koolivaheajad on neil eri aegadel.
Enamik tähtsaid sündmusi on Viljandi koolides ühel ja samal ajal. Nii pidasid kõikide põhikoolide lõpuklassid samal ajal tutipidu, tegid eksameid ning ka lõpuaktused olid samal päeval. Ainult koolivaheajad on neil eri aegadel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Haridusasutused otsivad lahendusi koolistressi leevendamiseks. Paalalinna kool on juba kolm aastat korraldanud projektinädalat, mis koolipere hinnangul on tõsiselt võetav lisavaheaja alternatiiv.

Kui Viljandi linnavalitsus kolm aastat tagasi gümnaasiumiosa põhikoolidest eraldas, istus Paalalinna kooli pere maha ja töötas enda jaoks välja sobiva lahenduse, kuidas koolina edasi minna.

Toona tehti kolm tähtsat otsust: mindi üle trimestritele, alustati kujundava hindamisega ja kõige pikemasse, kevadisse õppeperioodi plaaniti projektinädal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles