Murdunud puulatv tekitas äreva olukorra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel eile võis Viljandi Pauluse kiriku kõrval näha oksahunnikut. Needsamad oksad tekitasid läinud reedel Mulgi messil äreva olukorra.
Veel eile võis Viljandi Pauluse kiriku kõrval näha oksahunnikut. Needsamad oksad tekitasid läinud reedel Mulgi messil äreva olukorra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mulgi messil telgiga väljas olnud kaupleja rääkis, kuidas nii teda, teisi müüjaid kui jalutajaid valdas esimesel päeval ärevus, sest müügitelgi juures kasvava puu murdunud latv ja mädanenud oks ähvardasid neile kaela kukkuda.

Oma müügitelgi Viljandi Pauluse kiriku kõrval püsti pannud osaühingu Kivikodu juhatuse liige Piia Kivisild rääkis, et Mulgi messi esimesel päeval, reedel, oli põhjust ärevust tunda. «Ühel vahtral oli latv murdunud ja rippus ohtlikult oksa najal. Samuti oli üks teine oks väga mädanenud ja kuivanud, seegi rippus risti kõrvaloksal. Mulgi messil olid nii müügiinimesed kui jalutajad nagu pommi all,» kirjeldas ta.

Murdunud latva ja mädanenud oksa ei olnud päeval eemaldada võimalik, sest messil liikus palju rahvast. Oht otsustati kõrvaldada õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles