Bernd Saxe: Viljandi rahvusvahelised hansapäevad olid väga hästi korraldatud

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapead isekeskis. Hansa Liidu president ja Lübecki linnapea Bernd Saxe (vasakul) tänas Viljandit koos linnapea Ando Kivibergiga korda läinud peo eest. Viljandi meeril on süles Herfordi kiviraidurite tahutud Viljandi vapp.
Linnapead isekeskis. Hansa Liidu president ja Lübecki linnapea Bernd Saxe (vasakul) tänas Viljandit koos linnapea Ando Kivibergiga korda läinud peo eest. Viljandi meeril on süles Herfordi kiviraidurite tahutud Viljandi vapp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Rahvusvahelise hansaliikumise presiidiumi esimees Bernd Saxe ütles läinud pühapäeval Sakalale antud intervjuus, et Viljandis korraldatud suurpeo organisatoorse külje ja publiku huviga võib väga rahule jääda.

Viljandis korraldatud 35. rahvusvahelised hansapäevad on peagi läbi. Mida te peost arvate?

See on väga korda läinud, oleme rahul korralduse ja külastajate üles näidatud huviga. Ei ole ühtegi kohta välja tuua, kus oleks saanud öelda, et midagi oli halvasti. Tähtis on, et ka inimesed ise on rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles