Hansaõhustik oli imetlusväärne

Kristiina Baum
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bergeni delegatsiooni projektijuhi Haakon Vatle (paremal) sõnul on järgmise aasta rahvusvaheliste hansapäevade tunnuslause «Past is Future» ehk «Minevik on tulevik». Tema kõrval rahvariietes seisab delegatsiooni kokk Kristine Ovrebo.
Bergeni delegatsiooni projektijuhi Haakon Vatle (paremal) sõnul on järgmise aasta rahvusvaheliste hansapäevade tunnuslause «Past is Future» ehk «Minevik on tulevik». Tema kõrval rahvariietes seisab delegatsiooni kokk Kristine Ovrebo. Foto: Marko Saarm / Sakala

Bergeni delegatsioon lahkus Viljandist teadmisega, kuidas luua tõelist hansameeleolu.

Järgmise aasta rahvusvahelised hansapäevad leiavad aset Norras Bergenis. Enim pani Bergenist siia saabunuid imestama see, kuidas ühel väikeriigil ja -linnal nii suurt üritust nõnda hästi oli võimalik korraldada.

Bergeni esinduse hansapäevade projektijuhi Haakon Vatle sõnul läks delegatsioonidega suhtlemine väga hästi kogu suurürituse korraldamise algusest saadik. Lisaks meeldis norrakatele kogu hansaõhustik tervikuna. Seda, kas see Norra ainukeses hansalinnas tuleval suvel üle suudetakse trumbata, ei julgenud Vatle kinnitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles