Kahjumiga töötanud keskus vahetas juhtkonna välja

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Paistu valda Holstre-Polli loodud tervisespordikeskuse omanikud vahetasid eelmisel nädalal välja juhatuse, sest esimese tööaastaga teenis keskus kahjumit.


Aasta tagasi valmis Holstre-Polli tervisekeskuse peahoone ning ametisse seatud kolmeliikmelisele juhatusele pandi kohuseks hakata tulu teenima. Juhatuse esimehena alustas tööd Riho Männik, kelle nõukogu eelmisel nädalal oma kohalt tagasi kutsus.

Nüüd on ametis viieliikmeline juhatus, mille juhiks valiti endine koolidirektor ja ettevõtja Aivar Paas. Tema on ka keskuse tegevjuht ning ainus juhatuse liige, kes töö eest tasu saab. Lisaks kuuluvad keskuse juhatusse veel Loit Kivistik, Reeda Tuula, Meelis Aasmäe ja Mati Miilen.

Nõukogu esimehe, Paistu vallavanema Ene Saare kinnitusel polnud juhatuse vahetamise põhjus üldse mitte kehvades majandusnäitajates. «Arvestades seda, et keskuses ei tehtud aktiivset turundustööd, olid näitajad isegi päris head,» leidis ta. Summa suurust Saar ei avaldanud.

Juhatus vahetati nõukogu esimehe sõnul välja selleks, et varasemast suusabaasist kujundada tervisekeskus, kus tegeldakse paljude spordialadega. «Uus juhatus on selles mõttes palju laiapõhjalisem,» sõnas Saar. Lisaks ootab nõukogu, et uus juhatus tegeleks palju rohkem turundusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles