Ait tõmbab reedel hooajale joone alla

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Noormaa
Tarmo Noormaa Foto: Peeter Langovits / Postimees

Pärimusmuusika ait lõpetab kaheksanda hooaja õdusa olemisega reedel, 29. mail. Õhtu algab Meelika Hainsoo magistrikontserdiga «Mi saisa väräjen» ning jätkub tantsuõhtuga, millel muusikat teeb Mäeotsa kapell eesotsas Kandle Ossiga. Lisaks on üle maja suur kevadjämm noorte moosekantide seltsi ja kultuuriakadeemia tudengite eestvõtmisel.

Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa nentis möödunud hooajale tagasi vaadates, et keskus tuli välja mitme uue algatusega, näiteks kevadel peeti esimest korda elektroonilise pärimusmuusika festival.

«Tekkis lihtsalt inspiratsioon ja me reageerisime sellele, mis parajasti pärimusmuusikas toimub,» rääkis Tarmo Noormaa. «Väga hästi kukkus välja, meile endale pakkus see ka palju. Sügisest meenuvad mardi- ja kadritrall, kus me seostasime traditsioonilise tähtpäeva tänapäeva inimeste hinnatud muusikaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles