Koolituse õnnestumise võti on ettevõtte ja koolitaja koostöös

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppema hakkava tootmisjuhtide täienduskoolituse ümarlauale kogunesid arvamust avaldama osalenud ettevõtete esindajad (vasakult) Arvo Maling, Rainer Kütt ja Rauno Pintsol, koolituse eest vastutavad Mare Kurvits ja Markus Stein ning koolituse aktiivsed toetajad, Viljandimaa arenduskeskuse endine ettevõtluskonsultant Ille Metsla ja praegu samal ametikohal olev Tiina Pitsenko.
Lõppema hakkava tootmisjuhtide täienduskoolituse ümarlauale kogunesid arvamust avaldama osalenud ettevõtete esindajad (vasakult) Arvo Maling, Rainer Kütt ja Rauno Pintsol, koolituse eest vastutavad Mare Kurvits ja Markus Stein ning koolituse aktiivsed toetajad, Viljandimaa arenduskeskuse endine ettevõtluskonsultant Ille Metsla ja praegu samal ametikohal olev Tiina Pitsenko. Foto: Marko Saarm / Sakala

Õige pea saab Viljandis ühele poole Eestis ainulaadne, tootmisjuhtide täienduskoolitus. Nii Viljandimaa ettevõtjad, koolitaja kui arenduskeskus on huvitatud selle jätkamisest.

Ainulaadseks teeb koolituse asjaolu, et initsiatiiv tuli kaks aastat tagasi kahelt Viljandimaa ettevõttelt, kes esitasid Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor Viljandi õppekeskusele sellekohase tellimuse. Et koolil puudus kliendipõhise koolituse korraldamise kogemus, tuli koos ettevõtetega selle põhimõtted ja alused välja töötada. Koolitusega kutsuti liituma mitut Viljandimaa tootmisettevõtet.

2013. aasta kevadel alanud ettevalmistustest kasvas aasta hiljem välja ühe õppeaasta pikkune moodulipõhine õpe, mis sisaldas nii teooriat kui väljasõite Pärnu ja Tallinna tehastesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles