Opositsioon näeb linnavalitsuse liikme rollides konflikti

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uude linnavalitsusse Reformierakonna esindajana kuuluva Rein Triisa põhitöökoht on Köstis asuv Viljandi Veevärgi kontor.
Uude linnavalitsusse Reformierakonna esindajana kuuluva Rein Triisa põhitöökoht on Köstis asuv Viljandi Veevärgi kontor. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus küsib volikogu järgmisel istungil rahvaesindajatelt luba, et linnavalitsuse liige Rein Triisa võiks jätkata töötamist kohaliku vee-ette­võtte arendusjuhina. Opositsioon näeb selles huvide konflikti ohtu.

Varem pikalt majandusvaldkonna abilinnapeana tegutsenud Triisa võeti linnale kuuluva aktsiaseltsi Viljandi Veevärk arendusjuhiks veidi pärast seda, kui ta oli 2013. aasta valimiste järel senisest ametikohast ilma jäänud. Et hiljuti muutus maakonnakeskuse võimuliit taas ning Triisast sai Reformierakonna esindajana linnavalitsuse liige, on opositsiooniliste sotsiaaldemokraatide hinnangul tekkinud vastuoluline olukord.

Korraga alluv ja ülemus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles