Viljandi ja Seto festival pakuvad ühist passi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24.—27. juulini peetava Viljandi pärimusmuusika festivali teema on «Mäng».
24.—27. juulini peetava Viljandi pärimusmuusika festivali teema on «Mäng». Foto: Kenno Soo

Kaks Eesti folgifestivali on löönud käed ja pakuvad tõelistele folgisõpradele välja soodsa võimaluse käia kahel festivalil ühe passiga. Viljandi pärimusmuusika festivali ja «Seto folgi» ühispassid tulevad Piletilevi kaudu müügile 4. maist ning neid müüakse vaid 200.

Viljandi pärimusmuusika festival on juulis Viljandi lossimägedes ja südalinnas peetav üks Baltikumi suuremaid muusikafestivale, mis saab tänavu teoks juba 23. korda. Juunikuus asetleidev «Seto folk» on festival, kus muusika ja looduse koosmõjust sünnivad elamused ja tärkab inspiratsioon. Teemaga «Näitame keelt!» on festival võtnud fookusesse soome-ugri rahvaste keeled ja pärimusmuusika. Põnevad kontserdipaigad, hommiku- ja öökontserdid lodjal, järve ääres, talumuuseumi arhailises rehetoas ja mujalgi loovad õhkkonna, mis laseb muusikal kuulajaid tõeliselt kõnetada.

Kõigepealt tuleb ühispass esitada «Seto folgi» piletipunktis, kus see elektrooniliselt kontrollitakse ja käepaela vastu vahetatakse. Siis tuleb pilet alles hoida ja Viljandi pärimusmuusika festivalil käepaela vastu vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles