Tulevik viigistas Tartus Tammekaga

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpallimeeskond (kollastes särkides) tegi reedel Tartus sealse Tammeka vastu mängides oma hooaja teise viigi. Oma kaks järgmist kohtumist peab Premium-liigas kaheksandat kohta hoidev Tulevik Paide Linnameeskonnaga. Viljandis näeb teda mängimas 9. mail. Pilt on tehtud 18. aprillil Viljandis peetud kohtumisel Narva Transiga.
Viljandi jalgpallimeeskond (kollastes särkides) tegi reedel Tartus sealse Tammeka vastu mängides oma hooaja teise viigi. Oma kaks järgmist kohtumist peab Premium-liigas kaheksandat kohta hoidev Tulevik Paide Linnameeskonnaga. Viljandis näeb teda mängimas 9. mail. Pilt on tehtud 18. aprillil Viljandis peetud kohtumisel Narva Transiga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reede õhtul kohtus Viljandi Tulevik Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga mängus Tartus kohaliku Tammekaga ja pidi võidetud avapoolajast hoolimata rahulduma 1:1 viigiga.

Kahe suhteliselt noore ja kogenematu meeskonna mõõduvõtus läksid mõlemad mängima võidule. Tuleviku peatreener Aivar Lillevere kasutas sel hooajal kolmandat korda kahe ründajaga formatsiooni, nihutades Sander Posti keskkaitsest edurivisse Joonas Tamme kõrvale.

Hoolimata mõlema meeskonna ründavast taktikast oli kohtumine suhteliselt võimaluste- ja väravatevaene. Tammeka valdas pisut enam initsiatiivi, ohtlikud olukorrad jagunesid üsna võrdselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles