Mälestusvõistlustel laiutasid tugevad külalissportlased

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Orav kaotas esikohaheitluses Valgevene maadlejale Vadzim Tserakhaule.
Sten Orav kaotas esikohaheitluses Valgevene maadlejale Vadzim Tserakhaule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Viljandis peetud rahvusvahelistel Küllo Kõivu mälestusvõistlustel jagus võidurõõmu vaid meie noorimatele vabamaadlejatele. Täiskasvanute turniiril saavutasid kaheksast võistluskaalust kuues esikoha Valgevene sportlased.

Viljandlasest olümpiasportlase mälestuseks võisteldi juba 17. korda ning kohale tuli esinduslik seltskond nii noori kui täiskasvanud vabamaadlejaid. Osales 136 sportlast viiest riigist: Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Valgevenest.

Kahjuks oli oodatust tagasihoidlikum Läti ja Leedu noorte osavõtt. Et samal ajal selgitati nendes riikides kadettide meistreid, jäi Viljandisse tulemata ligemale 30 tugevat noorsportlast. Hoolimata sellest teenisid noorteklasside kümnest võistluskaalust seitsmes võidu just lätlased. Võõrustaja seisuses poistel õnnestus triumfeerida kolmes kergemas kehakaalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles