Viljandi HC jõudis meistrivõistlustel poolfinaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom viskas veerandfinaali teises mängus Aruküla vastu viljandlaste resultatiivsemana 11 väravat.
Karl Toom viskas veerandfinaali teises mängus Aruküla vastu viljandlaste resultatiivsemana 11 väravat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel jõudsid põhiturniiri kahe edukama HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja Põlva Serviti kõrval nelja parema hulka Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarket, kes võitsid oma veerandfinaalseeria mängudega 2:0.

Viljandi alistas teisipäeval võõrsil peetud veerandfinaalseeria teises kohtumises 36:29 Aruküla SK. Võitjate resultatiivseimad olid Karl Toom 11 ja Ott Varik 10 tabamusega.

Viljandlaste mängiva treeneri Kristo Järve sõnul näitas meeskond head mängu ehkki lasi viimasel kümnel minutil end väljakul lõdvaks ja lubas vastasel seetõttu vahet viiele väravale kahandada. «Mäng oli siiski kindlalt meie kontrolli all,» ütles ta.

Aruküla meeskonna juhendaja Toivo Järv nentis vaid, et kivist vett välja ei pigista ja võidu võttis tugevam.

Teises veerandfinaalis alistas Viimsi / Tööriistamarket Valgas 34:26 kohaliku Kävali.

Kolme võiduni peetavates poolfinaalseeriates on vastamisi Kehra / Horizon Pulp&Paper ja Viimsi / Tööriistamarket ning Põlva Serviti ja Viljandi HC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles