Viljandi sõudekanali plaan pannakse kalevi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris alustas volikogu korraga nii sõudekanali (fotol kollasega) kui spaahotelli (fotol sinine) planeeringute koostamist. Nüüdseks on 2,2 kilomeetrise sõudekanali arendamine seisma pandud.
Oktoobris alustas volikogu korraga nii sõudekanali (fotol kollasega) kui spaahotelli (fotol sinine) planeeringute koostamist. Nüüdseks on 2,2 kilomeetrise sõudekanali arendamine seisma pandud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus kavatseb suurtele kuludele viidates seisata Viljandi järvele planeeritava sõudekanali projekti.

Linnapea Ando Kiviberg ütles BNS-ile, et sõudekanali detailplaneeringu menetlemine oleks mõistlik ajutiselt peatada ja tulla küsimuse juurde tagasi järgmisel aastal. Muu hulgas viitas linnapea lähenevatele hansapäevadele ja keskkonnauuringute kõrgele hinnale.

Sõudjatele mõeldud maailmatasemel võistluspaiga loomiseks vajalike dokumendite kordaajamine maksaks linnale vähemalt 25 000 eurot. See oli teada juba mullu oktoobris, kui volikogu otsustas alustada planeerimist. Toona ütles Kiviberg, et selline risk tuleks võtta, et protsessiga edasi minna, ning lisas, et kui selle käigus ilmneb, et tuleb teha lisauuringuid, läheb dokumentide kordaajamine veel kallimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles