House-muusika Viljandisse tooja pani isegi vanaema tantsima

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõprade seas Atsina tuntud Argo Alesin on 15 aasta jooksul pannud rahva tantsima näiteks Viljandi järve ääres ja kadunud Rubiini majas. Nüüd on kord lennukitehase käes, kus peetakse suurel reedel suur juubelipidu, taustaks kõikide varasemate «Hype The Funkide» plakatid.
Sõprade seas Atsina tuntud Argo Alesin on 15 aasta jooksul pannud rahva tantsima näiteks Viljandi järve ääres ja kadunud Rubiini majas. Nüüd on kord lennukitehase käes, kus peetakse suurel reedel suur juubelipidu, taustaks kõikide varasemate «Hype The Funkide» plakatid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuidas selgitada vanaemale, mis toimub «Hype The Funkil»? Sellise nimega pidusid 15 aastat korraldanud Ats, kodanikunimega Argo Alesin, sai sellega igatahes hakkama, nii et vanaemagi rokkis.

Kui lühend HTF ei vaja paljude noorte seas isegi pikemalt lahtikirjutamist, siis oma 77-aastasele vanaemale tegi korraldaja Argo Alesin asja puust ette ja punaseks niimoodi: pani toas värvimuusika vilkuma ja elektroonilist muusikat viljeleva ansambli Daft Punk lood mürtsuma.

«Vanaemale meeldis väga ja ta rokkis täiega. See on vist perekonnaviga,» muigas Alesin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles