Lapsed peavad kooli hoovis olema leplikud ja leidlikud

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli tagahoovi korrastamiseni pole linn veel jõudnud. Kuni see teoks saab, veedavad lapsed vahetunde veneaegsetel rauast turnimisalustel.
Paalalinna kooli tagahoovi korrastamiseni pole linn veel jõudnud. Kuni see teoks saab, veedavad lapsed vahetunde veneaegsetel rauast turnimisalustel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aastaid on Viljandi linn teinud järjepidevat tööd, et põhikoolidel oleks kasutada tänapäevaseid õppevahendeid, samal ajal kui koolimajade ümbrus on vaba aja veetmise võimaluste seisukohast unarusse jäetud. See tähendab, et nutipõlvkond veedab veel ühe kevade nõukaaegsetel rauast turnimisalustel.

Haridustöötajate seas levinud üldise seisukoha võttis kokku Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa. «Ei ole ühisarusaama, et laps võiks vahetunni õues veeta. Kui tahame, et nad vahetunnis sportlikult liiguksid, peaks lisaks asfaldile olema midagi mänguväljaku sarnast,» ütles ta. Seda pole aga ühelgi Viljandi neljast põhikoolist.

Viis aastat tagasi korrastatud hoov

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles