Karussellitanud lapsed tõid Viljandimaale oma vanuserühmas kaks esikohta

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulukarusselli» saatejuht Kristo Elias (vasakult), žürii esimees Lydia Rahula, vanema vanuseklassi võitja Märten Männiste, keskmise vanuseklassi võitja Vaiko Aasaküla ja noorema vanuseklassi võitja Triinu Johanna Sepp
«Laulukarusselli» saatejuht Kristo Elias (vasakult), žürii esimees Lydia Rahula, vanema vanuseklassi võitja Märten Männiste, keskmise vanuseklassi võitja Vaiko Aasaküla ja noorema vanuseklassi võitja Triinu Johanna Sepp Foto: Ülo Josing / ERR

Pühapäeval tuli Eesti Televisiooni lauluvõistluselt «Laulukarussell» Viljandimaale kaks võitu: nooremas vanuserühmas sai esikoha Suure-Jaani muusikastuudio laululaps Triinu Johanna Sepp ja keskmises vanuserühmas Võhma muusikakooli kasvandik Vaiko Aasaküla.

Rahvusringhäälingu lastesaadete toimetuse režissööri assistent ja tegevprodutsent Kadi Katarina Priske, keda kolleegid nimetavad laulusaate ihuks ja hingeks, ütles, et Eesti parimad laululapsed nendes vanuserühmades on just Viljandimaalt. «Milline maakond saaks selle üle veel uhkust tunda? Ainult Viljandimaa!» lausus ta ning lisas, et tegelikult ollakse rõõmsad kõigi 13 finalisti üle.

Tüdruk teab, et temast saab muusik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles