Eesti tippmodell tuleb Läti piiri äärsest külast

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» kolmanda hooaja võitis Aule Õun, kes on pärit tillukesest Lilli külast ja õpib Karksi-Nuias August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi XI klassis.
«Eesti tippmodelli» kolmanda hooaja võitis Aule Õun, kes on pärit tillukesest Lilli külast ja õpib Karksi-Nuias August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi XI klassis. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Siit 800 meetrit asfalti ja siis tuleb ära keerata,» ütles Merike Soovik ning viipas Lilli külamajast Läti piiri poole, juhatades teed oma koduni. Sakala ajakirjanikud nimelt olid otsustanud külla minna tema tütrele Aule Õunale, kes valiti möödunud nädalal «Eesti tippmodelli» telesaate kolmanda hooaja võitjaks. 

Läinud aasta juuli lõpul astus Aule Õun sisse Grand Hotel Viljandi uksest, et osaleda modellisaate kandidaatide otsimise kohalikus voorus. Endale toeks oli ta kaasa palunud ema.

«Sees kulus Aulel nii 15 minutit,» meenutas Merle Soovik. «Kui ta välja tuli ja ma küsisin, kuidas läks, vastas ta: «Ei mäleta.»»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles