Kaspar Taimsoo ja Allar Raja jätkavad vahesõidus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo
Kaspar Taimsoo Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kaspar Taimsoo ja Allar Raja said Portugalis Montemor-o-Velhos sõudmise Euroopa meistrivõistlustel paarisaeru kahepaadil eelsõidus kolmanda koha ning üritavad nüüd pääsu poolfinaali tänaõhtuses vahesõidus.


Valitsevad Euroopa meistrid, viljandlane Kaspar Taimsoo ja sintlane Allar Raja startisid paadiklassi teises eelsõidus, kus nende vastased olid Poola, Itaalia, Iisraeli, Ukraina ja Rumeenia paatkond.

Eelsõidu võitsid ajaga 6.25,82 poolakad Sloma-Chabel, neile järgnesid itaallased Cagna-Ustolini (6.26,02). Taimsoo ja Raja tulemus oli 6.27,15.

Otse poolfinaali pääses kolmest eelsõidust kaks paremat, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja üritavad tugevamasse seltskonda jõuda kell 17.48 algavas vahesõidus.

Eesti kaheksapaat lõpetas Portugalis oma eelsõidu kolmandana ning jätkab samuti vahesõidus, mis peetakse laupäeval kell 14.12.

Kaheksapaatide eelsõitudest pääses otse 12. parema sekka vaid võitja, kelleks oli ajaga 5.42,25 Saksamaa. Järgnesid Ukraina (5.47,30) ning kolmandana Eesti tulemusega 5.49,53. Eesti paatkonnale, kuhu kuuluvad Rauno Talisoo, Alo Kuslap, Kaur Kuslap, Martin Neerot, Artur Maier, Sten-Erik Anderson, Jaan Laos, Andrus Sabiin ja roolija Siim Schvede, kaotas vaid Tsehhimaa (6.06,77).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles