Viljandi alistas kindlalt Aruküla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipallimeistrivõistluste 16. vooru esimeses kohtumises teenis Viljandi HC võõral väljakul 35:28 võidu Aruküla SK meeskonna üle.

Võitjate resultatiivsemad olid seekord Ott Varik seitsme ja Kristo Järve kuue tabamusega.

Viljandi peatreeneri Marko Koksi sõnul lubas meeskond mängu alguses endale liiga palju väravaid visata. «Leidsime oma rütmi alles seitsmendal mänguminutil . Seejärel võtsime initsiatiivi ning otsustasime kohtumise saatuse juba avapoolajaga, mille võitsime kaheksa väravaga,» kõneles Marko Koks.

Viljandlaste juhendaja tegi etteheiteid meeskonna noorematele vahetusmeestele, kes mängu lõpuosas tegutsesid veidi hooletult ning ebakindlalt. «Turvalises eduseisu on küll raske mängu sekkuda, aga oma võimalust tuleks paremini ära kasutada,» leidis Koks.

Aruküla juhendaja Toivo Järv tunnistas, et neil Viljandi vastu võiduvõimalusi polnudki.

Viljandi käsipallimeeskond peab oma järgmise meistriliiga kohtumise 25. veebruaril Viljandi spordihoones HC Viimsi / Tööriistamarketiga.

Sel kolmapäeval on Viljandis meistrivõistluste kohtumist pidamas spordikooli võistkond, kes kell 19 võõrustab esiliigas TunMan meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles