Erno Ilsen: roheliste toetajad saavad hääle mulle anda

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erno Ilsen pole endale valimiskampaaniat teinud, sest see on talle vastukarva.
Erno Ilsen pole endale valimiskampaaniat teinud, sest see on talle vastukarva. Foto: Elmo Riig / Sakala

Erakonna Eestimaa Rohelised siinse valimisringkonna esinumber Erno Ilsen ei tee endale valimiskampaaniat, polnud eelmiseks nädalaks jõudnud erakonna valimisprogrammi lugeda ega kuulu parteisse, mille nimekirjas ta kandideerib. Ta toetab lihtsalt rohelist maailmavaadet. Intervjuud andma saabus ta võimsa Audi S8-ga.

Rohelised tulid 2007. aasta riigikogu valimistele väga võimsalt ning said parlamenti sisse, kuid kadusid seejärel. Nüüd võib vist öelda, et see on teie uus tulemine. Erno Ilsen, kuidas asi seestpoolt vaadates tundub?

Ma ei ole partei liige. Rohelised tegid mulle pakkumise siin piirkonnas nende nimekirja esinumbrina kandideerida, aga nende siseelu ma väga hästi ei tea. Aga põhimõtteliselt paistab mulle samamoodi. See oli üks põhjus, miks ma olin nõus. Õhk tundub puhtam kui eelmises ringis, sest teatud figuurid ei ole enam juhtkonnas. Seltskond paistab olevat haritud ja arukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles