Ligurite töökojas käib usin timmimine

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur loodab mulluse Euroopa rallikrossi meistrivõistluste seitsmenda koha eeloleval hooajal tublisti kõrgema vastu vahetada. Positsiooni ihkab ta parandada ka kodustel tiitlivõistlustel, mille eelmisel aastal lõpetas kolmandana.
Janno Ligur loodab mulluse Euroopa rallikrossi meistrivõistluste seitsmenda koha eeloleval hooajal tublisti kõrgema vastu vahetada. Positsiooni ihkab ta parandada ka kodustel tiitlivõistlustel, mille eelmisel aastal lõpetas kolmandana. Foto: Aivar Kaljusaar

Eelmisel aastal Eesti rallikrossi ajalugu teinud ja esimese eestlasena Euroopa meistrivõistluste etapil pjedestaalile tõusnud Janno Ligur valmistub praegu oma meeskonnaga hooajaks, mille avapauguni on jäänud kaks ja pool kuud.

Tänavu on 18-aastane Karksi-Nuia sportlane sihikule võtnud Euroopa rallikrossisarja esikolmiku. Üksikust sähvatusest mõnel etapil ambitsioonikale noormehele aga ei piisa. Ta on lati nihutanud uuele tasemele: meeskond Ligur Racing püüab Euroopa rallikrossi meistrivõistlustel esikolmikus lõpetada Super1600 klassi kokkuvõttes.

Esimest korda koges Janno Ligur seda, mis tunne on Euroopa sarjas pjedestaalile astuda, eelmisel suvel Belgia etapil, kus ta lõpetas kolmandana. Selle nädala neljapäeval anti aga ametlik kinnitus, et Viljandimaa mehel oleks samasugune õigus olnud ka Soome osavõistlusel. Nimelt kerkis Janno Ligur Eesti autospordi liidu teatel seal neljandalt kohalt kolmandale, kui leidis lõpliku kinnituse esialgu pronksi teeninud Rasul Minnikhanovi dopingutarvitamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles