Viljandimaalased ütlevad annetatud rahast ära

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia muusikakooli direktor Margus Põldsepp oma õpilastega oli üks paljudest, kes heategevuslikus telesaates «Jõulutunnel» üles astus.
Karksi-Nuia muusikakooli direktor Margus Põldsepp oma õpilastega oli üks paljudest, kes heategevuslikus telesaates «Jõulutunnel» üles astus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Jõuludest saati otsib lastekaitse liit neid, kellele «Jõulutunneli» programmi käigus kogutud annetusi jagada. Viljandimaal on huvi selle vastu olnud leige ja lastekaitsetöötajad pingutavad, et ainulaadne võimalus käest ei libiseks.

Toetuse küsimiseks on jäänud veel üheksa päeva. Viljandi, Võhma, Tarvastu ja Abja valda pole laekunud ühtegi avaldust lapsevanematelt, kes sooviksid heade inimeste annetatud raha kasutada oma lapse huvitegevuseks.

Tarvastu valla lastekaitse­spetsialisti Krista Hanssoni sõnul polnud eilseks ühtegi avaldust laekunud, ehkki talle on teada rohkem kui 20 last, kelle pere võiks seda võimalust kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles