Kaitseliit tutvustas siseturvalisuse ohte

, Sakala maleva teavituspealik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Kaitseliidu Sakala malev korraldas 27. jaanuaril Viljandimaa omavalitsusjuhtidele ja riigiametnikele siseturvalisuse ohte ja Venemaa lähivälismaa doktriini tutvustava õppepäeva.

Koolituse korraldaja, Kaitseliidu väljaõppeinspektor kolonelleitnant Artur Lillenurm rääkis Viljandimaa juhtidele põhjalikumalt Gerassimovi doktriinist, mis on Venemaa kindralstaabi ülema kindral Valeri Gerassimovi käsitlus hübriidsõjast, mis on hägustanud traditsioonilised selged piirid rahuaja ja sõjaseisukorra vahel.

Õppepäeval osalenud Viljandi linnapea Ando Kiviberg hindas sellist koolitust kõrgelt. «Sain põhjalikumaid teadmisi paljude küsimuste kohta, millest mul ka võib-olla mingisugune aimdus olemas oli,» ütles linnapea. Koolitusel osalesid maavalitsuse ametnikud, omavalitsusüksuste juhid, Viljandimaal olevate politsei, haigla ja päästeameti esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles