Reisiviperus pani saalitäie publikut imelast ootama

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Varady trio kontsert jäi küll tund ja kolmveerand hiljaks, kuid publik ootas muusikuid kannatlikult.
Andreas Varady trio kontsert jäi küll tund ja kolmveerand hiljaks, kuid publik ootas muusikuid kannatlikult. Foto: Hans Väre

Eile õhtul pidi saalitäis publikut peaaegu kaks tundi Viljandi pärimusmuusika aidas aega parajaks tegema, sest Andreas Varady trio Tallinna lennujaama ei jõudnudki.

Kell 19 algama pidanud kontserdi korraldaja Aivar Trallmann selgitas rahvale, et kell 15, kui auto pidanuks muusikud Tallinna lennujaamast peale võtma, selgus hoopis, et nad on Riias. Amsterdami–Riia lennuk oli ilmaolude tõttu hiljaks jäänud ja seepärast trio Tallinna lennule enam ei jõudnud.

Trallmannil õnnestus küll üsna kiiresti auto Riiga organiseerida, kuid Varadyte teekond jätkus viperustega. Esiteks oli Via Baltica mereäärne lõik täis tuisuvaalusid, mis sõidukiirust aeglustasid, teiseks eksis lätlasest autojuht Viljandis ära. Nii astuski Andreas Varady kuulajate ette alles 20.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles