Jõulupuud kogutakse kokku pärast kolmekuningapäeva

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe Männimäel asuva prügikonteineri juurde oli eile ennelõunaks toodud umbes kuus jõulupuud. Neid võis seal aga veelgi rohkem olla, lihtsalt tükeldatuna musta prügikotti peidetud.
Ühe Männimäel asuva prügikonteineri juurde oli eile ennelõunaks toodud umbes kuus jõulupuud. Neid võis seal aga veelgi rohkem olla, lihtsalt tükeldatuna musta prügikotti peidetud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varasematel aastatel on viljandlased saanud oma jõulukuused tasuta ära anda enne kolmekuningapäeva, 6. jaanuari, sel aastal kogutakse need kokku aga mitu päeva hiljem.

Viljandi linnavalitsuse keskkonnaspetsialisti Inga Nõmmiku sõnul tehakse seda laupäeval, 10. jaanuaril seitsmes piirkonnas. «Kogumine kujuneb nii, kuidas nädalavahetus satub. Eelmisel aastal sai varem, aga kui nüüd nädal edasi lükata, oleks liiga hilja,» rääkis Nõmmik.

Kuuski ei tohi viia segaolmejäätmete või pakendikonteineri kõrvale, sest need liigitatakse biolagunevate jäätmete sekka, mida käideldakse eraldi. Okkaid ajavat jõulukuuske ei pea siiski laupäevani kodus hoidma: tasuta saab selle viia ka Viljandi jäätmejaama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles