Sakala kuulutab 2014. aasta teoks Viljandi lauluväljaku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvel lauluväljakul suuri üritusi ei ole, kuid ometi on linlastel ja külalistel põhjust sinna oma sammud seada, sest tänu valgustusele on see üks Viljandi kaunimaid kohti.
Talvel lauluväljakul suuri üritusi ei ole, kuid ometi on linlastel ja külalistel põhjust sinna oma sammud seada, sest tänu valgustusele on see üks Viljandi kaunimaid kohti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Toimetus valis lauluväljaku lõppeva aasta teoks kahel suurel põhjusel.

Esiteks on see toonud maakonda mitu üritust, mida vanal ja väsinud lauluplatsil poleks mingil juhul korraldatud, ning teiseks on selle valmimisse oma rahalise panuse andnud suur osa maakonnast.

Ametlikult avati Viljandi lauluväljak küll juba 2013. aasta esimesel advendipäeval, kuid sisu sai see tänavu. Aasta suurim sündmus oli kahtlemata 23. augustil, kui Viljandis korraldatud Balti keti aastapäevakontsert jõudis otseülekandena ETV ekraanile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles