Linn avab sauna 8. jaanuaril

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauna senine omanik on oma tegevuse lõpetanud ja nüüd tuleb oodata 8. jaanuari, kui linn ise kerise kuumaks ajab ja saunalised lavale lubab.
Sauna senine omanik on oma tegevuse lõpetanud ja nüüd tuleb oodata 8. jaanuari, kui linn ise kerise kuumaks ajab ja saunalised lavale lubab. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi saun peaks linnajuhtide kava kohaselt töötama ka järgmisel aastal täpselt samamoodi kui tänavu, kuid 8. jaanuaril ei ava sauna enam osaühing Viljandi Gertrude, vaid linnale kuuluv päevakeskus.

Paar kuud tagasi otsustasid linnajuhid, et uuel aastal ettevõttelt linnasauna pidamise teenust enam ei osteta, sest raekojas tehtud arvutused näitasid, et linn suudaks ise tegutseda ligi 15 000 eurot odavamalt. Tänavu maksab linn sauna pidavale osaühingule Viljandi Gertrude 30 000 eurot dotatsiooni.

Eelmisel nädalal sõlmisid linnavalitsus ja Kaalu tänaval asuva saunamaja omaniku, osaühingu Afeel juht Tiit Maisa lepingu, mille kohaselt maksab linn sauna omanikule aastas 11 016 eurot renti ning saab ruumid enda käsutusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles