Meistrimedali teenisid Anelle Luik ja Ott Ahonen

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anelle Luik
Anelle Luik Foto: Madis Luik

Neljapäeval peetud maakonna tennise meistrivõistluste üksikmängude finaalis olid edukad Anelle Luik ja Ott Ahonen.
 


Eelmisel nädalal alguse saanud Viljandimaa naiste meistrivõistlustel osales 11 mängijat, mehi registreerus tänavusele mõõduvõtule 23.

Naiste poolfinaalides läks Anelle Luik kokku Kristel Lellepiga ning teise finalisti selgitasid Anne-Mai Mutso ja Anneli Poola. Mõlemas vastasseisus olid edukamad tänavu Eesti noorte meistrivõistlustel medalini jõudnud tüdrukud. Anelle Luik teenis oma esimese maakonna meistri kulla, alistades finaalis enesest noorema konkurendi Anne-Mai Mutso tulemusega 6:0 ja 6:2.

Meeste üksimängu neljandas ringis selgitasid finaliste Margus Ungerson ja Kert Villems ning Ott Ahonen ja Mark Orav.

Margus Ungersoni ja Kert Villemsi vaheline poolfinaalheitlus lõppes Villemsi 6:2 ja 6:0 võiduga. Ott Ahonen oli omas poolfinaalis 6:0 ja 6:1 parem Mark Oravast.

Maakonna meistrivõistluste esikohakohtumises mängis paljukordne Viljandimaa parim Ott Ahonen 6:1 ja 6:2 üle Kert Villemsi.

Viljandimaa meistrivõistlustel on selgitamata veel kolmanda koha omanikud, need kohtumised peetakse sellel nädalal. Samuti on maakonna turniiril algamas paarismängud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles