Noortekogu kutsub foorumkohvikusse ja tunnustusüritusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval on Viljandi gümnaasiumis maakonna noortekogu korraldusel osaluskohvik.
Neljapäeval on Viljandi gümnaasiumis maakonna noortekogu korraldusel osaluskohvik. Foto: Tiina Pihlak

Neljapäeval on Viljandi gümnaasiumis maakonna noortekogu korraldusel osaluskohvik. Kella 12–17 oodatakse gümnaasiumi kohvikusse kõiki noori ja otsustajaid-arvamusliidreid kaasa rääkima Eestis ja maakonnas aktuaalsetel teemadel.

Noortefoorum toob kogu Viljandimaalt üheks päevaks kokku nii noored kui omavalitsuste ja koolide juhid ning noorsootöötajad, et arutada ühiselt ümarlauas noori puudutavate teemade üle.

Päeva esimeses pooles tutvustatakse praktiliste näidete varal noorsootöö korraldamist omavalitsuses või kogukonnas ning tunnustatakse Viljandimaal noorsoovaldkonnas tähelepanu ja tunnustust väärivaid inimesi ja tegusid. Noorsootöö hea praktika näiteid tulevad jagama Henri Reeder, noorteliikumisest MEN Harjumaalt ning Järva-Jaani vallavanem ja seltsingu Pilistvere noored liige Arto Saar.

Korraldajad soovitavad noortefoorumist osa võtta kõikidel noortel, kes tunnevad end ühiskondlikult aktiivsetena ning peavad oluliseks, et nende hääl ja mõtted jõuaksid otsustajateni. Viljandimaa noortekogu juhatuse esimees Magnus Liir ärgitab kindlasti noortefoorumist osa võtma ka otsustajaid, sest selle kaudu on täiskasvanutel suurepärane võimalus anda enda poolt panus maakonna noorte arvamuse kujundamisele neid puudutavatel teemadel.

Osalemiseks tuleb end varem kindlasti ka registreerida siin.

Soovi korral saavad noored registreeruda rühmana siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles